Vi gør det lettere for dig at drive din forretning. Fokusér på det du er god til. Resten klarer vi.

Admin4you

Om admin4you

 Kenn Breinholt

Tlf: 25479279
E-mail: kb@admin4you.dk

Med sin baggrund i detailhandelen gennem mere end 25 år – de sidste 15 år som selvstændig med egen virksomhed med ca 40 ansatte. Hans store kompetencer fra den tid er Ledelse, salg, indkøb, budget, strategi og økonomi.

De seneste 11 år har Kenn beskæftiget sig med ejendomsudlejning med speciale i administration såsom udlejning, lejekontrakter, indflytning og udflytnings rapporter, flytteopgørelser, varmeregnskaber samt styring af ombygning og nybygning mm.

Som en niche har han beskæftiget sig med hjælp til opstart af egen virksomhed hvor det sidste skud på stammen er DanHostel Grindsted – Billund hvor han har været med helt fra start og frem til 31/1-2017.

Derfor er Kenn en stærk medspiller med stor erfaring i erhvervslivet.     

Brian Due Jakobsen

Tlf: 20864266
E-mail: bd@admin4you.dk

Med sin regnskabsmæssige erfaring gennem de sidste 20 år – de sidste 10 som selvstændig regnskabskonsulent – er du sikker på at få en kompetent service til rette tid.

Brian har arbejdet med både store og små virksomheder, og har derfor en god forståelse for hvad der skal til, for at gøre tingene rigtigt første gang.

Brian formår, at forklare de regnskabstekniske ting på en letforståelig måde og hjælper hermed vores kunder til bedre indsigt i egen forretning.

Kontakt os allerede nu!