FÅ STYR PÅ REGNSKABET

Med en altid opdateret viden indenfor regnskabslovgivningen, uanset om din virksomhed er i selskabsform eller personligt ejet, yder vi professionel regnskabsmæssig assistance, som omfatter udarbejdelse af årsregnskaber, skattemæssige specifikationer, perioderegnskaber, personlige indkomst- og formueopgørelser samt budgetter, som gør det let for dig og din virksomhed, at få styr på regnskabet.

Vi klarer også den elektroniske indberetning af årsrapporten til Erhvervsstyrelsen og selvangivelsen til SKAT. Med fingeren på pulsen tilbyder Admin4you værdiskabende regnskabsanalyser, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

BOGFØRING SOM FÅR STYR PÅ DIN HVERDAG

Mangler du overblik i hverdagen, eller er du træt af bogholderi, momsindberetning og lønregnskab, kan du, ved at overlade en eller flere af dine administrative opgaver til os, få frigjort vigtige ressourcer til udvikling og optimering af din virksomhed. Uanset hvilket bogføringsprogram du anvender, kan vi hjælpe dig, og du bestemmer selv, om vi skal komme ud i din virksomhed og udføre opgaverne, eller om vi skal løse dem hjemme fra vores kontor. 

Med vores professionelle indsigt i bogføringsbekendtgørelsen samt gældende skatte- og momsregler er vi i stand til at effektivisere dine administrative processer, så der skabes overblik over virksomhedens øjeblikkelige økonomi med henblik på at opnå bedre resultater.

Kontakt os allerede nu!